Skip to main content

Wandelen

Wandelnetwerk Kempens Landgoed: stel met behulp van de kaart zelf uw route samen langs de knooppunten. De kaart bevindt zich in de map voor gebruik tijdens uw verblijf. 

Typewandelingen: uitgewerkte wandelingen via de knooppunten van 'Kempens Landgoed'. De beschrijvingen van deze wandelingen zitten in de map op uw kamer.
'Arendonks wandelpad', dorpskern en natuur; 9,8 km
'Bartel Pegh wandelpad', natuurwandeling; 8,3 km
'Hufkenswandeling', dorpswandeling door de typische kerkwegeltjes en langs de Wamp; 6,6 km
'Natuurwandelpad', natuurwandeling langs de Wamp en door
natuurgebieden; 9,1 km
'Wandelen op wieltjes', dorpswandeling over verharde wegen en paden (geschikt voor wandelwagens en rolstoelgebruikers met begeleiding); 5,8 km

Verschillende GR/LF-routes lopen door de Kempen. Eventueel kunnen wij u dagelijks brengen naar het beginpunt en ophalen bij het eindpunt van uw dagtraject. Op verzoek maken wij een heerlijk lunchpakket voor u. Streek GR Kempen is een gesloten omloop met verschillende lussen. In totaal meer dan 200 km wandelplezier.

Sniederspad: GR565: 120 km van Bladel (NL) naar Antwerpen via twee verschillende routes, waarvan een via Arendonk.
Mol Om: omloop 80 km met een aantal varianten en verkortingen.
Zie voor langeafstandswandelen: www.groteroutepaden.be

In het nabijgelegen natuurgebied 'landschap De Liereman' (6 km) zijn verschillende wandelingen uitgezet. Eventueel kunt u hier wandelen met een gids. Bij De Liereman is een bezoekerscentrum met café en tentoonstellingsruimte. Er is ook een kort traject uitgezet voor een wandeling met kleine kinderen.

liereman

Contact

Dopheistraat 7

2370 Arendonk

België

T (+32) 14 710 216

GSM (+31) 6 18 42 40 18
GSM (+31) 6 37 11 80 96

info@egelantier.org