Skip to main content

Onze tuin

Onze tuin is vrij toegankelijk voor gasten. Er zijn diverse terrassen en zitjes. Het terras vlak achter het woongedeelte houden wij graag privé. Verder kunt u vrij rondlopen, spelen, relaxen, de terrassen en picknicktafels gebruiken, enz.

PA GreenKey Egelantier 13 web

Eén van de terrassen bevindt zich bij de vijver. Dat is een heerlijke plek om te zitten. Houd daar echter goed toezicht op kinderen en zorg ervoor dat u het poortje aan de binnenkant weer vergrendelt als u de vijver verlaat!
Petanqueballen en buitenspeelgoed zijn aanwezig in de entree. U kunt hier vrij gebruik van maken. Graag na gebruik de materialen weer terugleggen.
Kinderen kunnen meehelpen in de moestuin met zaaien, planten, oogsten en wieden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het seizoen. Informeer hiernaar en plan uw activiteiten één dag op voorhand.

Dieren

Wij hebben twee ezeltjes, Jules en Jimi, twee honden, Willie en Lola, en kippen. Veel kinderen vinden het leuk om de dieren mee te voederen en te verzorgen. Als u dat 's avonds aangeeft, waarschuwen wij uw kinderen tegen de tijd dat we naar de dieren gaan.

Kleine hoeveelheden oud brood mogen gedurende de dag aan de ezels gegeven worden. Kippen werken met plezier ook andere etensresten weg. Uien- en aardappelschillen en schillen van bijvoorbeeld meloenen eten ze niet. Gelieve deze daarom niet in de ren te gooien. Willie en Lola krijgen 's morgens en 's avonds hun brokjes. U mag ze tussendoor niets geven, zeker niet als u aan tafel zit.

PA GreenKey Egelantier 103 web

Op de poort hangt het (VELT)bordje 'Zonder is Gezonder'. Hiermee verklaren wij dat we in de tuin geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Dat betekent dat het bijhouden van de tuin erg arbeidsintensief is. Hopelijk heeft u daarom begrip voor het feit dat er hier en daar onkruid staat en niet altijd alles 'gekamd en geschoren' oogt.

PA GreenKey Egelantier 13 web