Skip to main content

Interessant

In Arendonk

Heemmuseum ‘Als ice Can’ en Toremansmolen
Molenwiel 37, 2370 Arendonk
Ontdek de geschiedenis van Arendonk elke laatste zondag van de maand van 14.00 -17.00 uur. 
Combineer met een bezoek aan de Toremansmolen, een combinatie van graan- en olieslagmolen, uniek in de wereld. De molen werd opgericht in 1809 met delen van een omvergewaaide staakmolen uit de 15e eeuw. 

Lees meer …Interessant

Activiteiten met kinderen

Bij Egelantier

Kinderen mogen meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren of meehelpen in de moestuin met zaaien, wieden en oogsten.

In de tuin zijn ook te vinden: kabouterbos (in de winterperiode houden de kabouters een winterslaap), zandbak, trampoline, petanquebaan, tafeltennistafel.

Er is (beperkt) speelgoed voor binnen en voor buiten.

Lees meer …Activiteiten met kinderen

Wandelen

Wandelnetwerk Kempens Landgoed: stel met behulp van de kaart zelf uw route samen langs de knooppunten. De kaart is beschikbaar voor gebruik tijdens uw verblijf. 

Lees meer …Wandelen

Fietsen

We beschikken over een afsluitbare fietsenstalling met stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen. Nat geworden onderweg? U kunt uw natte fietskleding uithangen of gebruikmaken van de wasdroger. 

Fietsen zijn te huur in Arendonk bij 'Fietsen Luc', Hovestraat 25 Arendonk, Tel. +32 14435858, www.fietsenluc.be

Fietsknooppuntennetwerk: stel met behulp van de kaart zelf uw route samen langs de knooppunten. De kaart is beschikbaar voor gebruik tijdens uw verblijf. 

Lees meer …Fietsen