Skip to main content

Over Egelantier

De gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van het ontbijt.

In de gezamenlijke ruimte is een complete keuken met inventaris aanwezig, die na afspraak ook gebruikt kan worden door onze gasten. De gezamenlijke ruimte kan ook 's avonds door gasten gebruikt worden om te recreëren. Er zijn boeken, kranten, tijdschriften, gezelschapsspellen en toeristische informatie beschikbaar.

Op verzoek verzorgen wij voor onze gasten ook de lunch. Voor het ontbijt gebruiken we zo veel mogelijk biologische producten, als het kan uit eigen tuin.

Welkom bij Egelantier!
Niek en Ria.

rianiek

Over ons

Niek Daniëls (1953) en Ria Sol (1955)

In 2004 vanuit Bladel (NL) geëmigreerd naar Arendonk (B).

Wij fietsten en wandelden altijd veel en als we dan langs een mooi pand in een buitengebied kwamen, zeiden we tegen elkaar: "Later, als wij zo'n landgoed hebben..." En dan sloeg onze fantasie op hol... en dat eindigde altijd met het idee om dan ook een bed&breakfast te beginnen.

Soms wordt fantasie werkelijkheid. Na de aankoop van het huis in de Dopheistraat in Arendonk hebben we een aantal jaren besteed aan verbouwen en de aanleg van de tuin. In 2008 waren we zover dat we met onze ideeën voor het opstarten van een kleinschalig logiesverstrekkend bedrijfje aan de slag gegaan zijn. Op de onafgewerkte zolder zijn drie prachtige kamers en een ontbijtruimte gerealiseerd. We hebben zelf het ontwerp, de afwerking en inrichting verzorgd.

In 2017 zijn we weer een uitdaging aangegaan: het realiseren van een groepsaccommodatie in een hele grote yurt. In de yurt kunnen groepen tot 15 personen verblijven. 

Wij staan klaar om u te ontvangen voor een ontspannend verblijf bij Egelantier.